1x per 3 a 4 maanden te vervangen (als de haren naar buiten gaan staan).

tanden poetsen met kokosolie en kurkuma het einde van het handvat blijven levenslang werken. De kwalitatief zeer hoogwaardige (Dupont Tynex) opzetborstels hoeft u gemiddeld slechts.

Ook je tandvlees profiteert! Door te poetsen met een Soladey ionische tandenborstel reinig je je gehele mond, van je tanden tot je tandvlees en je tong. Ook kan eventueel aangetast tandvlees zich herstellen, doordat de ionische reiniging tevens een effectieve anti-bacteriële werking heeft. Ionisch 'losweken' van tandplak,. Als er licht op het gepatenteerde titanium-dioxide staafje valt, dan maakt deze een ionisch stroompje aan. Via uw mondvocht wordt deze naar de borstelkop gevoerd, waar deze het aanwezige tandplak 'losweekt' door de spanning te neutraliseren - het 'plakt' niet meer! Zo worden uw tanden - zonder schuurmiddel - schoner dan met gewone tandenborstels en uw natuurlijke tandkleur herstelt zich binnen enkele dagen tot weken. (Tanden zijn van nature meestal niet parelwit, en als ze wel parelwit zijn, dan heeft u er wellicht al wat glazuur afgeschrobd. En dat alles wordt al 20 jaar in de praktijk bewezen, met inmiddels al meer dan.5 miljoen gebruikers wereldwijd! Lees meer over hoe ionisch tandenpoetsen werkt.

tanden poetsen met kokosolie en kurkuma

Tanden poetsen met zonlicht geen tandpasta nodig


Ionisch tanden poetsen: een stockists fris zuiverend zuurstofbad voor je tanden en tandvlees. Als je in de bossen bent, tussen de bomen, dan ben je in een heel zuurstofrijke omgeving. In deze bosrijke buitenlucht ervaar je lucht die rijk is aan negatieve ionen - die eigenlijk dus heel positief voor je zijn, want je voelt je er waarschijnlijk heel goed. Soladey heeft een vergelijkbare negatieve ionen-bron in een tandenborstel ingebouwd middels een titanium-dioxide (TiO2) peeling staafje. De negatieve ionen neutraliseren het positief geladen tandplak. En omdat titanium-dioxide bovendien een bewezen bacteriënbestrijder is, krijg je hiermee een geweldig sterk gereedschap om je mond grondig te kunnen reinigen. En hiervoor heeft de soladey ionische borstel gén batterijen of elektriciteit nodig - omdat het door zonne-energie (of kunstlicht-energie) wordt bekrachtigd. Ionisch tanden poetsen is beter, duurzamer en gezonder voor u en uw gebit! De Soladey ionische tandenborstels hebben behalve geen batterijen of stroom, ook nog eens gén tandpasta nodig ; ze werken op zonne-energie en water (het water in uw speeksel is al voldoende).

Tanden bleken met, kurkuma!


Lees dit artikel en probeer de adviezen uit. Je zult verbaasd zijn over de ongelooflijke resultaten. Gezonde tanden en gezond tandvlees, ofwel de conditie van je gebit heeft veel effect op je gezondheid. Laat de mir-methode daar een handje aan meehelpen! Actieve kool lijkt hard op weg te zijn een plaatsje te veroveren naast superfoods zoals spirulina en chlorella. Zo zou het je huid mooier maken, je adem verbeteren. Behandeling ontstoken tandvlees met natuurlijke middelen. Als de gingivitis lang aanhoudt of vaak terugkomt en ook als dit gepaard gaat met bloedingen dan is het. Hoe zit het precies met deodorant en aluminium?

tanden poetsen met kokosolie en kurkuma

Dit artikel gaat over tand maskers die tandbederf kunnen omkeren op een natuurlijke manier en je tanden witter kunnen maken zonder naar de tandarts te hoeven. Vroeger toen ik nog niet zo eco was heb ik mijn tanden laten bleken bij de tandarts. Toen ik onlangs met kokosolie ging poetsen (wat qua poetservaring echt. Mooie witte tanden, wie wil dat nu niet? Poetsen met Charwhite, helpt. Fluoride wordt sterk aangeprezen omdat het onze tanden zou beschermen, maar fluoride heeft ook duidelijke nadelen.

Leer hoe je zelf je eigen tandpasta maakt. Tip: Van kurkuma kun je ook gouden melk maken. Google maar eens op gouden melk voor het recept, of kijk op you tube. Met kurkuma kun je ook je tanden. Wil je een eenvoudige oplossing voor tandvleesproblemen?

de beste en zuiverste


Houd ongeveer een verhouding van 30 kokosolie en 70 zuiveringszout aan. Voeg daarna pas 1 of 2 druppeltjes etherische olie. Je kunt de tandpasta het beste in een glazen potje met deksel bewaren. Eventueel voeg je nog wat stevia toe voor de zoete smaak. Om de tandpasta te gebruiken kun je met een lepeltje wat uit de pot halen of eventueel doop je je tandenborstel. De tandpasta kan ongekoeld bewaard worden, want de kokosolie blijft gewoon goed.

Spoel wel het spoelwater in de wasbak weg met warm water omdat kokosolie stolt onder de 25 graden. Ik gebruik deze tandpasta ook zelf en ik ben erg tevreden, mijn mond voelt fris en mijn tanden voelen schoon aan. Reacties onder dit artikel welkom. Mocht je meer willen weten over fluoride en overige ingrediënten van tandpasta lees dan dit artikel: overige bronnen: ml.

Test: maakt kurkuma je tanden witter?

In Engeland wordt het vaak als bakpoeder gebruikt om mee te bakken. 3.tea tree olie, en als laatste kun je een paar druppeltjes tea tree olie toevoegen. Het ruikt heerlijk fris en werkt antibacterieel. Je kunt in de plaats van tea tree olie ook wat druppeltjes pepermunt olie gebruiken. Let op, een paar druppeltjes is al zuurstoftherapie voldoende. Gebruik liever te weinig dan teveel. Om de tandpasta te maken, meng je wat kokosolie met het zuiveringszout. Begin met een eetlepel olie en voeg daar het zuiveringszout aan toe zodat het een beetje korrelig blijft.

tanden poetsen met kokosolie en kurkuma

Kurkuma voor witte tanden - bleek je tanden met kurkuma

Het helpt bij witte aanslag (als je je tong meeborstelt) en kan helpen bij een orale schimmelinfectie. Ook is gebleken dat kokosolie tandbederf kan keren. Zuiveringszout (baking soda een ander belangrijk ingrediënt van zelfgemaakte tandpasta is zuiveringzout (ook wel baking soda, bak soda, natriumwaterstofcarbonaat of bicarbonaat genoemd). Let op, het gaat hier dus niet om het grovere schoonmaak soda. Bak soda is belangrijk om twee redenen. Ten eerste is het een natuurlijk en zacht reinigend schuurmiddel. Ten tweede is het alkalisch en daarom neutraliseert bak soda de zuren in je mond die vaak aan de basis liggen van tandbederf. Bak soda helpt bij het krijgen van een frisse adem. Je kunt het gewoon kopen bij een natuurvoedingswinkel.

Voorstanders van fluoride menen dat kleine hoeveelheden in de tandpasta niet schadelijk zijn, maar uit onderzoek blijkt dat fluoride in het lichaam opstapelt met de gevolgen van dien. Als je je hier bewust van bent, dan is het misschien tijd om je tandpasta met fluoride de deur uit te doen. Er zijn fluoridevrije tandpastas verkrijgbaar bij de drogist of natuurvoedingswinkel, maar. Het is net zo gemakkelijk en nederland misschien ook wel leuk, om zelf je tandpasta te maken. Om snel en eenvoudig je tandpasta te maken heb je maar 2 of 3 ingrediënten nodig: kokosolie, baking soda en eventueel een paar druppeltjes tea tree olie. Kokosolie als basis voor zelfgemaakte tandpasta. Als je besluit om je eigen tandpasta te maken dan is kokosolie de perfecte basis om mee te beginnen. Kokosolie is een belangrijk ingrediënt voor zelfgemaakte tandpasta omdat het een natuurlijke antibacteriële werking heeft. Kokosolie werkt ook genezend voor pijnlijk en bloedend tandvlees. .

Marie claire waarom het bleken van je tanden met kurkuma

Denk je dat fluoride in tandpasta goed is voor je tanden? Fluoride wordt sterk aangeprezen omdat het onze tanden zou beschermen, maar fluoride is ook een giftige chemische stof die kanker kan veroorzaken en schade kan toebrengen aan ons zenuwstelsel. In veel landen wordt fluoride het aan het drinkwater toegevoegd, maar dankzij. Moolenburgh wordt dit in Nederland sinds 1976 niet meer gedaan. We mogen ons gelukkig prijzen dat we hierop een uitzondering zijn. Fluoride komt voor in rattengif en is een belangrijk bestanddeel in bestrijdingsmiddelen tegen schimmel. Het kan zelfs tot zwakke botten en tanden leiden. In veel landen staat er ook een waarschuwing op een tube over de giftigheid van fluoride, vooral voor kleine kinderen is het gevaarlijk.

Tanden poetsen met kokosolie en kurkuma
Rated 4/5 based on 807 reviews